Autoland NANOSILIKON aplikátor na gumová těsnění 150ml

Hodnocení: 3.80 / 5 3.8 / 5 (2 hodnocení)

Přípravek na gumová těsnění, konzervuje a brání přimrzání těsnění např. ve dveřích automobilu díky složení na bázi technologie výrobce AUTOLAND. Vylepšeno obsahem silikolů a organických...

Zobrazit podrobnější popis

Výrobce:Autoland
Kód:am01435-comp
EAN:5900304004870

skladem

Na prodejně: ano
Na expedičním skladu: ano

142 Kč

Přípravek na gumová těsnění, konzervuje a brání přimrzání těsnění např. ve dveřích automobilu díky složení na bázi technologie výrobce AUTOLAND. Vylepšeno obsahem silikolů a organických sloučenin.

Dokonale řeší těsnění problémové přimrzání dveří ke gumovým těsněním. Zvláště doporučeno použít po mytí vozidla v mrazivých teplotách. Chrání všechny gumová těsnění, zabraňuje stárnutí a praskání. Obnovuje povrch a barvu. Snadné použití díky aplikátoru s houbičkou.


Vysoce pokročilá technologie aplikace nanočástic křemíku a stříbra. Technologie vyvinutá v kooperaci s BRENNTAG. Nanočástice působí na molekulární úrovni a pronikají hluboko do struktury čištěných součástí. Vytvářejí na podkladu neviditelný třívrstvý povlak. Technologie umožňuje dosažení zmnohonásobeného jevu odpuzování částic vody, prachu a veškerých nečistot. Vzniká efekt lotosového květu, jehož výsledkem je samočištění. Technologie příznivá pro alergiky. Má fungicidní a dezodorační účinky. Aktivita iontů stříbra zabíjí škodlivé bakterie.

Anonym

Hodnocení: 5.00 / 5

2.9.2023

Anonym

Hodnocení: 2.50 / 5

19.11.2022

Bohužel po aplikaci a prvním mrazu jsem měl dveře přimrzlé....