Autoland Proti mlžení skel rozprašovací 300 ml, am00214

Hodnocení: 3.80 / 5 3.8 / 5 (2 hodnocení)

Přípravek proti zamlžování oken, zvyšuje bezpečnost jízdy. Vyrobeno na základě technologie AUTOLAND a neiontových povrchově aktivních látek.
Nanočástice obsažené v přípravku jsou na...

Zobrazit podrobnější popis

Výrobce:Autoland
Kód:am00214
EAN:5900304002142

skladem

Na prodejně: ano
Na expedičním skladu: ano

153 Kč

Přípravek proti zamlžování oken, zvyšuje bezpečnost jízdy. Vyrobeno na základě technologie AUTOLAND a neiontových povrchově aktivních látek.

Nanočástice obsažené v přípravku jsou na molekulární úrovni a těsně přiléhají ke struktuře skla, čímž vytvářejí neviditelnou vrstvu a účinně odpuzují molekuly vodní páry. Výsledkem je odolnost skla proti zamlžení a jeho dlouhodobá čirost. Účinnost až na 120 dní. Výrobek neobsahuje žádná barviva.


Vysoce pokročilá technologie aplikace nanočástic křemíku a stříbra. Technologie vyvinutá v kooperaci s BRENNTAG. Nanočástice působí na molekulární úrovni a pronikají hluboko do struktury čištěných součástí. Vytvářejí na podkladu neviditelný třívrstvý povlak. Umožňuje dosažení zmnohonásobeného jevu odpuzování částic vody, prachu a veškerých nečistot. Vzniká efekt lotosového květu, jehož výsledkem je samočištění. Technologie příznivá pro alergiky. Má fungicidní a dezodorační účinky. Aktivita iontů stříbra zabíjí škodlivé bakterie.

Anonym

Hodnocení: 2.50 / 5

11.5.2021

Ihned po aplikaci to asi funguje

Šmouhy stále a všude. Nelze rozleštit.
Mám velké pochybnosti o byť stopovém obsahu NANO látek. Na obalu není o NANO ani zmínka.

Anonym

Hodnocení: 5.00 / 5

27.11.2018

Sklo se po aplikaci přípravku opravdu nerosí.