Čistič pro katalyzátor
Oxicat je nejnovější technologický produkt speciálně vyvinutý tak aby překonával současné normy ekologie. Oxicat rozpouští pryskyřici, gumu a saze na lambda sondě av...

Zobrazit podrobnější popis

Výrobce:Pro-Tec
Kód:PT0010
EAN:4042293118013

skladem

Na prodejně: ano
Na expedičním skladu: ano

439 Kč

Čistič pro katalyzátor

Oxicat je nejnovější technologický produkt speciálně vyvinutý tak aby překonával současné normy ekologie. Oxicat rozpouští pryskyřici, gumu a saze na lambda sondě av katalyzátoru. Je určen pro benzinové, dieselové a také hybridní systémy. Je ideální hlavně pro 4-taktní motory. Po bezpečném vyčištění lambda sondy zajišťuje její správnou funkci což má za následek optimalizaci chodu motoru, spotřeby a emisí.

Během provozu vozidla se usazují nečistoty jako v katalyzátoru, tak i na lambda sondě. To způsobuje výrazně zvýšenou spotřebu paliva, postupnou ztrátu výkonu motoru a zvýšené emise jako je oxid uhelnatý a uhlovodíky, které značně znečišťují naše životní prostředí. Unikátní formule Oxicat funguje tak, že speciální aktivní složky produktu neshoří ve spalovací komoře. Postupně se tak dostávají do celého výfukového systému. Oxicat tak proniká do zbytků nečistot a postupně je rozpouští během provozu vozidla.

Nový čistič pro celý výfukový systém (lambda sonda, katalyzátor, turbo a také EGR ventil). Je určen pro benzinové, dieselové a také hybridní systémy. Je ideální hlavně pro 4-taktní motory.

Přidejte před tankováním do palivové nádrže.Produkt přidávejte každé 3 měsíce nebo 10.000 km.

Anonym

Hodnocení: 5.00 / 5

12.10.2023

funguje to

Anonym

Hodnocení: 5.00 / 5

28.5.2020

Po aplikaci do benzínu v Toyotě 2 l utomat 200 t. Km. Okamžitá změna pružnosti motoru a řazení převodovky k lepšímu. Po 4 nádrži s timto aditivem zůstala po natankování nádrže bez aditiva trvalá změna v chování motoru. Spotřeba klesla v průměru o 1l

Anonym

Hodnocení: 1.00 / 5

21.3.2020

Použil jsem dvě balení,ale bohužel ke zlepšení zatím nedošlo. Počítač mi oznámil, že katalyzátor je kaput(po najetí 250tis). Takže použít asi jedině jako prevenci. Raději doporučím tankovat kvalitní palivo s aditivy.

Anonym

Hodnocení: 5.00 / 5

20.12.2019

Dělá co má

Anonym

Hodnocení: 5.00 / 5

20.11.2019

vyrazne zlepseni chodu motoru , zhasly i chybove kontrolky které se neustale objevovaly i po vymazani

Anonym

Hodnocení: 5.00 / 5

30.7.2019

Výsledky jsou znatelné jasně i pro samotného běžného uživatele vozidla i bez nějakých doporučení pouze na základě laboratorních testů.
Jelikož opravdu funguje, tak i cenu produktu hodnotím velmi kladně

Recenzi píši až několik měsíců po prověřené účinosti. Použil jsem i do benzínu i do nafty. U benzínové 1,4 se přestala zobrazovat chyba o nízké účinnosti katalyzátoru, vůz lépe akceleruje a má tišší a klidnější chod. Spotřeba se snížila o 0,2l/100km.