Vynikající aditiv od českého výrobce sloužící primárně k razantnímu snížení tření uvnitř motoru, snížení spotřeby paliva a motorového oleje a ke zvýšení výkonu a životnosti motorů samotných.

Zobrazit podrobnější popis

Výrobce:EKOLUBE
Kód:EXTR0001

skladem

Na prodejně: ano
Na expedičním skladu: ano

680 Kč

Ekolube Motor 350 ml

Ekolube Motor je speciální aditiv do motorových olejů k ošetření motorů s větším počtem najetých km a motorů v horším technickém stavu. Produkt je určen především ke snižování opotřebení, hlučnosti, vibrací a navrácení původního výkonu motoru. Sekundárním efektem je snížení spotřeby pohonných hmot a exhalací. Doporučená koncentrace 10% objemu olejové náplně motoru.

Výhody produktu Ekolube Motor 350 ml:

  • výrazné snížení opotřebení,
  • citelné snížení spotřeby paliva, 
  • snížení spotřeby oleje,
  • prokazatelné snížení emisí CO,
  • navýšení výkonu motoru (navrácení původního).

Výrazně snižuje tření pracovních ploch a tím i opotřebení agregátů, což ve svém důsledku vede k snížení spotřeby paliva a k menšímu objemu vylučování exhalací. Po aplikaci Ekolube Motor dochází ke snížení opotřebení kluzných částí motorů až o 50%.

Ekolube Motor je vyroben za použití velice jemného Teflonu nejvyšší kvality s průměrnou velikostí částic 3um a hexagonálního nitridu bóru - hBN, o velikosti částic 0,5µm čímž je garantována velmi dobrá filtrovatelnost olejovými filtry a zajištěna dlouhodobá disperzita směsi.

Nově vzniklá kombinace tuhých maziv vykazuje podstatně vyšší mazací a ochranné vlastnosti než samotný teflon. Aditiv je vhodný k ošetření všech čtyřdobých motorů, jak naftových, tak benzínových motorů osazenými turbodmychadly i přímým vstřikováním paliva nebo i bez přímého vstřikování. Bezpečné použití je též pro motory s katalyzátorem výfukových plynů, dále se hojně používá pro ošetření pístových kompresorů.

Ošetření až na 50.000 km

Obal o objemu 350ml je vhodný k ošetření motorů s objemem olejové náplně 3-4l nebo prostorového objemu motoru do 2000 ccm.

Po dobu ujetí až 50000 km jsou kluzné plochy ošetřeny, není tedy nutné přípravek v tomto intervalu aplikovat, pokud nejsou zaznamenány některé negativní vjemy, které dokáže tento aditiv eliminovat (snížený výkon motoru, zvýšená spotřeba paliva nebo motorového oleje, zvýšená hlučnost motoru, nerovnoměrný chod motoru).

Před aplikací doporučujeme důkladný proplach motoru

Objem: 350 ml l

Anonym

Hodnocení: 4.50 / 5

27.2.2023

používám ho krátkou dobu nelze zatím objektivně hodnotit

Anonym

Hodnocení: 5.00 / 5

8.7.2020

Kvalita,několikrát použito(kompresory)teď motocykl

Snad cena,ale vzhledem k délce aplikace (roky)přijatelnáp

Perfektní

Anonym

Hodnocení: 5.00 / 5

15.6.2020

Dneska nalito,uvidíme

Anonym

Hodnocení: 4.00 / 5

30.3.2020