BG 703 Dezinfekční sprej ANTI-COVID-19 242 ml

Akce

Novinka

Hodnocení: 5.00 / 5 5 / 5 (1 hodnocení)

Oficiálně atestovaná dezinfekce klimatizace a interiéru vozu proti COVID-19, bakterím, houbám a virům.

Zobrazit podrobnější popis

Výrobce:BG
Kód:BG703
EAN:766041120595

skladem

Na prodejně: ano
Na expedičním skladu: ano

261 Kč

BG 703 Automotive Sanitizing Fogger 242 ml - BG dezinfekční sprej ANTI-COVID-19 242ml

Novinka!! Unikátní antibakteriální a antivirotickým dezinfekční sprej.

Nabízí především likvidaci vzniklých bakterií, virů a hub ulpívajících na tvrdých a neporézních površích v interiéru vozu, bytů, domů, kanceláří. Ve voze se jedná především o totální dezinfekci povrchy přístrojové desky, volantu, textilních výplní dveří, ovládacích prvků, koberců, klimatizací (výrazný projev na výparníku a všech částech klimatizačních systémů), čalouněných dílů, v bytových či nebytových prostorách především o povrchy a všechna místa, kam se nasycený vzduch dostane. Proces dezinfekce interiéru po náročném letním období odstraňuje dlouhodobě vznikající pachy a snižuje také riziko alergie na zvířecí srst či prachové roztoče.

Jedná se o vůbec první výrobek BG Products certifikovaný agenturami EPA a Health Canada, který je registrován a schválen jako dezinfekční prostředek pro použití proti SARS-CoV-2, tedy viru, který způsobuje COVID-19.

ATEST EN1276 / ATEST EN14478 / ATEST EN 1650

Návod k použití: Postavte sprej na rovnou plochu, zmáčkněte páčku v horní části spreje tak, aby se její poloha zaaretovala ve spodní části a tím došlo k trvalému rozprašování chemie. V případě auta uzavřete všechna okna a dveře, zapněte klimatizaci na plný výkon so všech cest a zároveň spusťte vnitřní cyrkulaci vzduchu. V pokojích to proveďte stejně včetně klimatizace, pokud ji máte instalovanou. V obou případech okamžitě po zahájení dezinfekce opusťte prostor na 15 minut. Po tomto čase se vraťte zpět a zajistěte intenzivní vyvětrání. Až po dokonalém vyvětrání můžete prostor začít opět využívat.

Zajišťujeme dodávky dezinfekcí v jakémkoliv množství, včetně expresních paletových přeprav.

Vzhledem k vysokému zájmu o tyto dezinfekce se snažíme expedovat v den objednání, nejpozději následující pracovní den. Tak neváhejte a objednávejte dezinfekce u nás, tak jak nyní činí mnoho škol, obcí, klinik, firem, restaurací, bytových družstev..

Děkujeme Vám za spolupráci!

Objem: 0,25 l

Anonym

Hodnocení: 5.00 / 5

5.9.2022

funguje jak má,splnil očekávání