BG 75132 BG Ultra-Guard LS 75W-90 946 ml

Novinka

Doprava zdarma

Hodnocení: 5.00 / 5 5 / 5 (2 hodnocení)

Excelentní, plně syntetický převodový olej vybavený navíc aditivem BG328 k naplnění převodovek, rozvodovek a diferenciálů.

Zobrazit podrobnější popis

Výrobce:BG
Kód:BG75132

skladem

Na prodejně: ano
Na expedičním skladu: ano

979 Kč

BG 75132 BG Ultra-Guard LS 75W-90 946 ml

Plně syntetické převodové mazivo BG Ultra-Guard® LS poskytuje maximální jednoduchost a snadnost při údržbě komponentů hnacího vedení, zejména těch, které vyžadují funkci omezeného prokluzu.

BG Ultra-Guard® LS obsahuje všechny potřebné přísady požadované pro převodovky s hodnocením API GL-5 a také ty, které vyžadují přidání chemie omezeného skluzu pro pozitivní trakci nebo systémy pohonu "on demand".

Jako plně syntetické převodové mazivo SAE 75W-90 API GL-5 je určeno pro náročné provozní podmínky v extrémních teplotách, tak i v arktických podmínkách. BG Ultra-Guard® LS je formulováno pro nepřekonatelnou životnost tím, že poskytuje vylepšené kondicionování těsnění, tišší provoz a spolehlivou ochranu. Je to univerzální produkt pro všechny aplikace maziv SAE 75W-90 API GL-5

BG Ultra-Guard® LS vytváří vysoce odolný olejový film, který zabraňuje slepení a prokluzu LS diferenciálů, zabraňuje "škubání" a vzniku charakteristických nežádoucích zvuků, které často doprovází diferenciály. Výrazně snižuje opotřebení všech mechanických převodových komponentů a ozubených kol. Zajišťuje hladký a tichý chod diferenciálů a převodovek, hladké a snadné řazení. Zajišťuje velmi vysokou termální stabilitu v širokém rozsahu provozních teplot. Zajišťuje prvotřídní výkon při vysokých i nízkých teplotách, kde bod tuhnutí je až -40°C.

Doporučeno pro převodovky, diferenciály a samosvorné diferenciály.

 
Charakteristika:

  • plně syntetický převodový olej + BG328
  • vynikající teplotní stabilita
  • bod tuhnutí -40°C
  • zajišťuje klidný a tichý chod diferenciálu a převodovek
  • bezkonkurenční pevnost olejového filmu
  • prodlužuje životnost převodového ústrojí

 

Potřebujete vyměnit olej ve Vaší převodovce? Poté nás neváhejte kontaktovat a my Vám olej vyměníme profesionálně v našem BG Centru Liberec.

Potřebujete vyměnit olej ve Vašem diferenciálu? Poté nás neváhejte kontaktovat a my Vám olej vyměníme profesionálně v našem BG Centru Liberec.

 

Viskozita: 75W-90
Specifikace: API GL-4
API GL-5
API GL-5 LS

Anonym

Hodnocení: 5.00 / 5

27.2.2022

Pecka věc za mě nejlepší olej. Ten rozdíl je hned poznat. Auto jede lehčeji a je tiší. Řazení a spojka jde snáz.

Anonym

Hodnocení: 5.00 / 5

12.2.2022

Kvalita značky BG
Obsah aditiv

Cena
946ml oproti 1l

BG jedna z nejkvalitnějších značek aditiv. Aditivuji s její pomocí vše ve všech svých autech.
Nejkvalitnější olej, který lze do diferenciálu či převodovky, rozvodovky nalít. Obsahuje již potřebná aditiva. Nevýhoda je 946ml, když ve většině diferenciálů, převodovek a rozvodovek je 1,1l, nutnost koupě dvou balení.