BG HEV 115 MOA 325 ml - aditivum do oleje

Prvotřídní aditivum do motorového oleje hybridních motorů od výrobce BG Products.

Zobrazit podrobnější popis

Výrobce:BG
Kód:BG115HEV

skladem

Na prodejně: ano
Na expedičním skladu: ano

399 Kč

BG HEV 115 MOA 325 ml - aditiv oleje hybridních motorů

Multispektrální aditivum motorového oleje 325 ml

Pro všechny hybridní motory (benzínové) s přímým vstřikováním GDi, FSi, TSi. Obsahuje komplexní balíček všech hlavních aditivních prvků. Působí preventivně proti těkání oleje a zanášení sacího systému a ventilů. Výrazně prodlužuje životnost motorového oleje a součástí motoru. Zabraňuje vzniku opotřebení i při velmi nízké hladině motorového oleje v motoru. Má obrovskou oxidační a termální stabilitu, která zabraňuje houstnutí a degradaci motorového oleje. Udržuje motor bez úsad. Velmi vysoké TBN ochraňuje součásti motoru před vznikem koroze. Zvyšuje výkon motorových olejů až o 315 %.

Dávkování BG HEV 115 MOA: přidejte do nového motorového oleje jedno balení 325 ml na 4–6 litrů motorového oleje při každé výměně.

POZOR: Pro snadné použití obsahu plechovky doporučujeme přikoupit originální nacvakávací nálevku BG pro plechovky 325 ml, zobrazit: Nálevka BG

 

Pohled odborníka:  

BG 115 je multispektrální kondicionér - aditivum, které prošlo letitým výzkumem, aby se dostalo na světovou špičku v olejových aditivech. Produkt je určený pak konkrétně pro oleje benzínových motorů hybridních pohonů. Toto speciální aditivum je určeno především k ochraně oleje a i k částečnému snížení tření.

BG 115 má 100% syntetickou chemii, která chrání součásti motoru a posiluje všechny značky motorového oleje, a to včetně prodloužených intervalech výměny oleje LongLife.

  • Dlouhé výměnné intervaly 16 000 km - některé až 25 000 km - se v příručkách majitelů dnes rychle stávají normou. Bohužel delší doba mezi výměnami oleje silněji zatěžuje motorový olej.
  • Prodloužené intervaly výměny oleje zajišťují dlouhou inkubační dobu pro ukládání uhlíku. I vysoce kvalitní syntetické oleje se nakonec degradují. Pokud není olej obohacen zvýšenou ochranou proti vysokému teplu, na mnoha součástech motoru se vytvoří předčasné a těžko odstranitelné usazeniny.
  • Osobně tedy doporučujeme měnit olej v benzínových motorech maximálně po 10 - 15tis km.

 

BG HEV 115 MOA a jeho hlavní funkce:

  • Umožňuje bezpečné prodloužené intervaly výměny oleje
  • Zajišťuje spolehlivost důležitých součástí motoru
  • Zabraňuje nadměrné spotřebě oleje
  • Prodlužuje životnost motoru
  • Chrání nízkootáčkové předzapalování (LSPI) 
  • Účinný detergentní a antioxidační systém v BG 115 zabraňuje degradaci a zahušťování motorového oleje i při nejnáročnějším vysokoteplotním provozu typu Start-Stop.

BG HEV 115 MOA je tak speciálně vyvinuté aditivum, určené výhradně pro benzínové motory hybridů a udržuje jak olej, tak samotný motor v bezpečí a zajišťuje tak stabilní výkon motoru samotného + snižuje tření a eliminuje opotřebení motoru. Stabilizuje viskozitu oleje a zabraňuje jeho degradaci. BG 115 je pak kompatibilní se všemi benz. motory a oleji, včetně syntetických a vícestupňových.

 

Aplikace BG 115 325 ml:

  • aplikujte BG 115 přidáním celého obsahu 325 ml do nového oleje
  • aditivum je vytvořeno na olejovém základu, proto netřeba nijak zvláštního postupu aplikace - v praxi nalijeme do motoru cca 1-2 litry nového oleje, do něj následně nalijeme BG 115 a doplníme olej do plna, což je cca 1/2 až 2/3 kontrolní rysky oleje
  • aditivum přidávejte ke každé nové olejové náplni

  • chcete olej ještě více ošetřit a snížit tření v celém motoru? pak přidejte do nového oleje, společně s BG 115, ještě Metabond Spirit

Jak zajistit celý systém v bezpečí:

Pochopitelně si musíme na úvod uvědomit, že přidáním, byť toho nejlepšího aditiva do oleje, nemáme zcela vyhráno. Největším úskalím je to, že motory jezdí často desetitisíce kilometrů na nekvalitní oleje, s absencí přidaných aditiv a je tedy nutno nejdříve motor zbavit předchozích úsad a hlavně karbonu, který je v dnešní době jedna z největších nočních můr každého motoru. Pochopitelně přechod na kvalitní olej a přidáním kvalitních aditiv, uděláme ten zásadní krok kupředu, ale pokud svůj vůz máte rádi a chcete, aby Vám nadále sloužil v té nejlepší kondici, pak zvažte očistu jeho motoru, než do něj nalijete nový kvalitní olej a přidáte aditiva. 

Máte pak 3 možnosti: Buď se na to vrhnete sami a uděláte si uživatelskou dekarbonizaci motoru sami, kde vše začíná s produktem BG 109, nebo svěříte vůz profesionálům, kteří Váš motor odborně zbaví všech nahromaděných nečistot a karbonu, nebo alespoň přejdete na kvalitní olej, kterému při každé výměně dopřejete zmíněné BG HEV 115 MOA.

 
Objem: 0,325 l