Meguiars Gold Class Carnauba Plus Premium Paste Wax - vosk s obsahem přírodní karnauby

Vosk Gold Class je prémiovým voskem z nabídky Meguiar's, navíc s obsahem přírodní karnauby. Perfektní ochrana, odpuzování vody i podpora lesku je přesně to, co od tohoto vosku můžete očekávat....

Zobrazit podrobnější popis

Výrobce:MEGUIARS
Kód:G7014
EAN:070382800352

skladem

Na prodejně: ne
Na expedičním skladu: ano

679 Kč

Vosk Gold Class je prémiovým voskem z nabídky Meguiar's, navíc s obsahem přírodní karnauby. Perfektní ochrana, odpuzování vody i podpora lesku je přesně to, co od tohoto vosku můžete očekávat. Prvotřídní kvality vosku Gold Class potvrdil nezávislý test v laboratořích Vysokého učení technického v Liberci, který byl zveřejněn v pořadu Autosalon na televizní stanici Prima.

Meguiar's Gold Class Carnauba Plus Premium Paste Wax. Elegantní, nadčasový, prémiový... Od jeho představení Meguiars Gold Class tuhý vosk inspiroval automobilové nadšence k hýčkání a ochraně svých drahocenných investic. Naše unikátní patentovaná směs kondicionérů vyživuje a obohacuje barvy k vytvoření čistého, jasného a hlubokého lesku. Přírodní karnauba a polymerové ochranné látky chrání proti UV záření, odstraňují jemné škrábance a vytváří silnou, dlouhotrvající ochranu pro zachování výsledků vaší práce.

Meguiar's Gold Class tuhý vosk je bezpečný pro všechny laky. Snadno se nanáší a aplikuje. Díky našemu prémiovému složení se nanáší a stírá tak hladce, že je hýčkání vašeho vozu snadné a příjemné.

Vyrobeno - USA