Meguiars Quik Clay Starter Kit - základní sada pro odstranění odolných nečistot z laku

Clay (čti "klej") je nejjednodušší a zároveň nejefektivnější způsob, jak odstranit z Vašeho laku chemicky agresivní nečistoty, na které běžné mytí nestačí. Polétavá rez, asfaltové tečky, míza ze...

Zobrazit podrobnější popis

Výrobce:MEGUIARS
Kód:G1116
EAN:070382800253

skladem

Na prodejně: ne
Na expedičním skladu: ano

779 Kč

Clay (čti "klej") je nejjednodušší a zároveň nejefektivnější způsob, jak odstranit z Vašeho laku chemicky agresivní nečistoty, na které běžné mytí nestačí. Polétavá rez, asfaltové tečky, míza ze stromů a další agresivní nečistoty ulpí na povrchu Vašeho laku a pokud je neodstraníte clayem, časem naruší Váš lak a nebude možné je odstranit jinak než lakováním.

Pomocí Meguiar's Quik Clay Starter Kitu se odstraňují nečistoty navázané na povrch laku a tak lze obnovit jeho hladký povrch. Tento neabrazivní přípravek bezpěčně, okamžitě a snadno odstraňuje kontaminanty z karoserie.

Clayem odstraníte povrchové nečistoty spojené s povrchem laku, které nelze odstranit mytím, ani leštěním.

Přípravek se používá tak, že se s ním ''otírá'' povrch karoserie, krerá se zároveň důkladně lubrikuje Meguiar's Quik Detailerem, který je k tomuto účelu určen. Chcete vědět jak konkrétně se s tímto přípravkem pracuje? Podívejte se na přiložené video.

Meguiar's Quik Clay Starter Kit obsahuje:
1x 50 gramovou kostku clay (svou strukturou podobné modelíně)
1x Quik Detailer pro použití jako lubrikantu