Meguiars Smooth Surface Clay Bar Replacement - náhradní kostka claye

Clay (čti "klej") je nejjednodušší a zároveň nejefektivnější způsob, jak odstranit z Vašeho laku chemicky agresivní nečistoty, na které běžné mytí nestačí. Polétavá rez, asfaltové tečky, míza ze...

Zobrazit podrobnější popis

Výrobce:MEGUIARS
Kód:G1001
EAN:070382310011

skladem

Na prodejně: ne
Na expedičním skladu: ano

449 Kč

Clay (čti "klej") je nejjednodušší a zároveň nejefektivnější způsob, jak odstranit z Vašeho laku chemicky agresivní nečistoty, na které běžné mytí nestačí. Polétavá rez, asfaltové tečky, míza ze stromů a další agresivní nečistoty ulpí na povrchu Vašeho laku a pokud je neodstraníte clayem, časem naruší Váš lak a nebude možné je odstranit jinak než lakováním.

Pomocí Meguiar's Smooth Surface Clay Kitu se odstraňují nečistoty navázané na povrchu laku a tak lze obnovit jeho hladký povrch. Tento nebrusný přípravek bezpečně, okamžitě a snadno odstraňuje kontaminanty z karoserie.

Tímto přípravkem odstraníte povrchové nečistoty spojené s povrchem laku, které nelze odstranit mytím, ani leštěním.

Přípravek se používá tak, že se s ním ''jezdí'' po karoserii, která se zároveň důkladně lubrikuje Meguiar's Quik Detailerem, který je k tomuto účelu určen. Chcete vědět jak konkrétně se s tímto přípravkem pracuje? Podívejte se na přiložené video.