Metabond Dry Film Spray 500 ml teflonové mazivo

Novinka

Metabond Dry Film Spray 500 ml je vysoce kvalitní mazivo se suchým filmem s přísadou PTFE.

Zobrazit podrobnější popis

Výrobce:Metabond
Kód:ME01501

skladem

Na prodejně: ano
Na expedičním skladu: ano

299 Kč

Metabond Dry Film Spray 500 ml
Jedná se o vysoce kvalitní mazivo se suchým filmem s přísadou PTFE. Sprej se suchým filmem, který nezanechává olejovou stopu ani mastnotu. Je doporučován pro dlouhodobou ochranu s vysokým výkonem. Efektivně odpuzuje vlhkost a vodu. Lze aplikovat všude tam, kde není možné použít klasická mastná nebo olejová maziva.


Výhody maziva Metabond Dry Film Spray 500 ml
Výrazně snižuje tření a prodlužuje životnost mechanických součástek. Poskytuje vysokou ochranu proti vzniku koroze. V teplotním rozsahu od -50°C do 260°C odpuzuje vodu i vlhkost. Je odolný vůči sladké i slané vodě, jak studené, tak i teplé. Zabraňuje vzniku vrzání.

Oblast použití
Speciální složení maziva zamezující zadření pro nylonová ložiska nebo plastová ložiska, kabely, kluzné povrchy, řetězy apod. Ideální k použití v automobilovém průmyslu pro okenní díly a vodítka střešních oken. Je velmi účinný u vstřikolisů na plasty, ve zpracování pryže a v dřevozpracujícím průmyslu.


Používání
Před použitím obsah spreje dobře protřepejte. Povrchy by měly před aplikací být čisté a suché. Nástřik spreje provádějte ze vzdálenosti přibližně 20 cm.

Objem: 0,5 l