Rivolta K.S.P. 312 400 ml - antikorozní vosk

Antikorozní vosk ve spreji k rychléa účinné konzervaci.
Popis
RIVOLTA K.S.P. 312 je plně syntetický, snadno zpracovatelný voskovitý antikorozní přípravek ve spreji s nejvyšší vydatností a...

Zobrazit podrobnější popis

Výrobce:FUCHS
Kód:FU10101

skladem

Na prodejně: ano
Na expedičním skladu: ano

411 Kč

Antikorozní vosk ve spreji k rychléa účinné konzervaci.

Popis
RIVOLTA K.S.P. 312 je plně syntetický, snadno zpracovatelný voskovitý antikorozní přípravek ve spreji s nejvyšší vydatností a velmi širokými možnostmi použití.
RIVOLTA K.S.P 312 je vyrobena na bázi velmi čistých, ekologických základových surovin, které zaručují dlouhou a bezpečnou antikorozní ochranu komponent všeho druhu, aniž by docházelo k zalepování a zpryskyřičnění.


Oblasti použití
• Ke dlouhodobé konzervaci kompletních strojů všeho druhu a jejich součástí pro přepravu. • Ke konzervování odstavených vozidel a strojů ve stavebnictví a zemědělství. • Ke konzervaci kovových dílů a nástrojů po galvanickém zušlechťování a mycích procesech. • Ke konzervaci dutin. • Jako antikorozní ochrana pro mezioperační a konečnou konzervaci polotovarů. • Na lisovací a licí formy pro dlouhodobé skladování, uvnitř i venku pod přístřeškem nebo pro skladování na volném prostranství. • Ke konzervaci nástrojů pro tlakové lití, vstřikování plastů, lisování, ražení a hluboké tažení v kovoprůmyslu a v plastikářském průmyslu.


Přednosti
Přípravek RIVOLTA K.S.P 312 poskytuje vlastnosti, které uživateli přinášejí následující výhody:
Spolehlivá antikorozní ochrana Díky speciálnímu složení produktu se na ošetřovaném díle rychle vytvoří voskovitá, elastická vrstva. Společně se složkami, které obzvláště účinně chrání před korozí, poskytuje tato pevná vrstva bezpečnou, dlouhodobou ochranu před korozí i při skladování venku.
Tixotropní RIVOLTA K.S.P. 312 nestéká ani neskapává ze svislých povrchů nebo hran, a tak jsou i tyto kritické části ošetřeny bezpečně a hospodárně.
Vysoká hospodárnost Díky rychlé tvorbě na dotek suchého voskovitého filmu může brzy následovat další výrobní fáze, čímž se šetří náklady.
Úspora pracovní doby K aplikaci není třeba žádné aplikační zařízení, které vyžaduje čištění a údržbu, při nanášení není třeba ošetřované díly přesunovat do speciálních zařízení, odpadá nákladné a časově náročné nanášení štětcem nebo ponorem.

Vynikající snášenlivost s materiály RIVOLTA K.S.P. 312 je snášenlivá s kovy a s materiály odolnými rozpouštědlům, např. barvy, plasty a elastomery. RIVOLTA K.S.P. 312 neobsahuje kyseliny ani pryskyřice a nezanechává žádné lepivé zbytky.
Neobsahuje silikony RIVOLTA K.S.P. 312 neobsahuje silikony ani látky obsahující silikony.
RIVOLTA  K.S.P.  312