VERSACHEM Sada na opravu plastových nádrží

Sada na trvalou opravu plastových a kovových  nádrží (včetně chladičů automobilů) bez nutnosti jejich demontáže.Vhodná na průrazy (do průměru 2,5cm) či trhliny (do délky 12cm) Při teplotě 20°C je...

Zobrazit podrobnější popis

Výrobce:Versachem
Kód:90214
EAN:085117902140

skladem

Na prodejně: ano
Na expedičním skladu: ano

220 Kč

Sada na trvalou opravu plastových a kovových  nádrží (včetně chladičů automobilů) bez nutnosti jejich demontáže.Vhodná na průrazy (do průměru 2,5cm) či trhliny (do délky 12cm) Při teplotě 20°C je oprava hotova do 20 minut. Výrobek je nevhodný na opravu vysokotlakých nádob a nádrží.

POUŽITÍ: 

1. Před použitím musí být opravovaná plocha čistá a suchá ( chladič automibilu musí být vychladlý). Pokud dochází k průsaku, je nezbytné kapalinu přiměřeně vypustit. U podlouhlé praskliny je žádoucí navrtat její konce, bay nedošlo k jejímu dlašímu rozšíření.

2. Brusným papírem zdrsněte povrch do 2 cm kolem poškození a zastřihněte proužek ze skleněného vlákna do velikosti takto připravené plochy.

3.Dvě složky lepidla se nacházejív polštářku a jsou od sebe odděleny tenkým svárem. Jeho protržení a promísení obsahu docílíte mírným tlakem a hnětením mezi prsty. Pozor - nemíchejte déle než 30 sekund. Poté ihned odstřihněte roh polštářku a směs vytlačte do vaničky od obalu výrobku.

4.Pomocí přiloženého štetce naneste rovnoměrně 1/2 množství směsi na opravovanou plochu. Ihned přiložte textilii ze skleněného vlákna a poté s malým přesahem naneste zbytek lepidla. POZOR - proces tuhnutí směsi začíná v rozmezí 4-5 minut od promísení složek, proto je žádoucí dokončit opravu co nejrychleji! Záplatu nechte vytvrdnout 20 minut či dokud není zaschlá na dotyk a zabruste případné ostré hrany na jejích okrajích. Nádrž lze poté ihned napustit.