VERSACHEM Dvousložkové epoxy lepidlo na plasty (25 ml)

Víceúčelové dvoušložkové lepidlo na spojení ploch či opravy rozlomených a jinak poškozených dílů z materiálu: - ocel a kovy, nerezová ocel - Keramika a porcelán - Sklolaminát - Plastické hmoty a...

Zobrazit podrobnější popis

Výrobce:Versachem
Kód:47809
EAN:078727478099

skladem

Na prodejně: ano
Na expedičním skladu: ano

141 Kč

Víceúčelové dvoušložkové lepidlo na spojení ploch či opravy rozlomených a jinak poškozených dílů z materiálu: - ocel a kovy, nerezová ocel - Keramika a porcelán - Sklolaminát - Plastické hmoty a vinyl - Styren - PVC - Dřevo.

Vytváří bíle zabarvený, velmi pevný, nárazu a tlakuvzdorný spoj odolný proti vlhkosti a působení většiny kapalin. Ideální pro lepení plastických hmot ke kovu.

POUŽITÍ: Před použitím musí být lepené hmoty čisté a suché. Pro pevnější spojení zdrsněte povrchy brusným papírem. Otočte aplikátor tryskami vzhůru, odlomte zdvojené víčko, které pečlivě uschovejte a nechte uniknout vzduchové bubliny. Do vaničky, která je součástí plast. krytu obalu vytlačte potřebné množství připravku. Tahem nasajte do aplikátoru vzduch, očistěte trysky a nasaďte víčko.

Důkladně promíchejte obě složky - použijte mixační tyčinku, které je součístí výrobku a oddělí se při vytlačování lepidla. Směs tuhne behem 15 minut, pro dokonalý účinek nechte spoj vytvrdnout 60 minut. Odolává teplotám do 93°C . Nevhodný pro lepení plastických hmot na bázi polyethylenu a polypropylenu.