VERSACHEM Dvousložkové epoxy lepidlo na vlhké a pružné spoje (25 ml)

DEVCON H2 Hold Epoxy je pružné, zpevněné, nekorozivní strukturální lepidlo, vyvinuté speciálně pro vytvrzování pod vodou. Je vhodné pro různé aplikace i podklady, včetně mokrého i suchého lepení...

Zobrazit podrobnější popis

Výrobce:Versachem
Kód:22445
EAN:078143224454

skladem

Na prodejně: ano
Na expedičním skladu: ano

201 Kč

DEVCON H2 Hold Epoxy je pružné, zpevněné, nekorozivní strukturální lepidlo, vyvinuté speciálně pro vytvrzování pod vodou. Je vhodné pro různé aplikace i podklady, včetně mokrého i suchého lepení ABS, PVC, měkčené PVC, nerez, kompozity, dřevo a cement. Má dobrou přilnavost a vytváří pružný spoj odolný protržení. Je odolné nárazům a vibracím.

Použití:

Před použitím musí být lepené plochy čisté a suché. Pro pevnější spojení zdrsněte povrchy brusným papírem. Otočte aplikátor tryskami vzhůru, odlomte zdvojené víčko, které pečlivě uschovejte a nechte uniknout vzduchové bubliny. Do vaničky, která je součástí plast. krytu obalu, vytlačte potřebné množství přípravku. Tahem nasajte do aplikátoru vzduch, očistěte trysky a nasaďte víčko.

Důkladně promíchejte obě složky - použijte mixační tyčinku, která je součástí výrobku a oddělí se při vytlačování lepidla. Směs tuhne během 15-30 minut a váže po 1-2 hodinách. Pro dokonalý účinek nechte lepený spoj vytvrdnout 24 minut. Odolává teplotám do 93°C. Nevhodný pro lepení plastických hmot na bázi polyethylenu a polypropylenu a opravu palivových nádrží.