Sada mikrovláknových utěrek Auto Finesse Premium Cloth Box (24 pack)

Novinka

Auto Finesse Premium Cloth Box (24 pack) je sada 24 kusů premiových mikrovláknových utěrek o velikosti 40x40 cm a gramáži 300 GSM.Prémiová krabice utěrek obsahuje 24 vysoce kvalitních, opakovaně...

Zobrazit podrobnější popis

Výrobce:AUTO FINESSE
Kód:AF38874
EAN:632726378998

skladem

Na prodejně: ne
Na expedičním skladu: ano

1.399 Kč

Auto Finesse Premium Cloth Box (24 pack) je sada 24 kusů premiových mikrovláknových utěrek o velikosti 40x40 cm a gramáži 300 GSM.

Prémiová krabice utěrek obsahuje 24 vysoce kvalitních, opakovaně použitelných pracovních utěrek z mikrovlákna – nejlepší příslušenství na úpravu detailů, které vám pomůže při mnoha úklidových a dokončovacích pracích v autě a kolem něj.

Pro maximální všestrannost při detailingu jsou tyto prémiové čisticí utěrky vyrobeny ze superměkké tkaniny z mikrovlákna s krátkým vlasem a gramáží 300 GSM.

Prémiové utěrky, které jsou navrženy tak, aby zachycovaly a uzamykaly prach, nečistoty a zbytky ze všech povrchů vozidla.

Tyto vlasntosti jsou klíčové nejen pro použití při strojním leštění nebo leštění přebytečných zbytků produktu, ale jsou životně důležité při použití čisticích prostředků pro interiér a exteriér.

Nejlepší detailingové příslušenství pro míchání, utírání a leštění všech čističů a finálních přípravků, jako je například Total Interior Cleaner a Ceramic Spray Wax.

Chcete-li, aby vaše prémiové utěrky z mikrovlákna zůstaly ve špičkovém stavu pro opakované použití, doporučujeme prát ručně nebo v pračce pomocí čisticího prostředku na mikrovlákna Micro Wash.

Hlavní znaky mikrovláknových utěrek Auto Finesse Premium Cloth Box (24 pack):
- Obsah 24 utěrek o velikosti 40x40 cm
- Obšité semišovým rantlem pro maximálnín bezpečnost
- Gramáž 300 GSM
- Dvojí barevná kombinace (bílá/šedá)

Jak se postarat o sušící ručníky a mikrovláknové utěrky, rukavice a aplikátory?
- Pro praní mikrovláknových ručníků, utěrek, rukavic a aplikátorů doporučujeme použít prací prostředek vhodný pro praní mikrovláken.
- Utěrku vyperte buď ručně, nebo v pračce na program ruční praní při teplotě do 40° C
- Neždímejte, nepoužívejte žádné další aviváže
- Po vyjmutí z pračky utěrku vymačkejte a zavěste do větrané místnosti a ponechte vyschnout přirozenou cestou.
- Po vyschnutí utěrku překartáčujte jemným kartáčem (rozčešete tím vlákna)