VERSACHEM Dvousložkové epoxy lepidlo 1 minuta (25 ml)

Novinka

Víceúčelové dvousložkové lepidlo na rychlé spojení ploch či opravy rozlomených a jinak poškozených dílů z materiálů: Tkaniny a potahované textilie, sklo, kovy (zejména chrom), sklolaminát, guma a...

Zobrazit podrobnější popis

Výrobce:Versachem
Kód:21245
EAN:078143212451

skladem

Na prodejně: ano
Na expedičním skladu: ano

131 Kč

Víceúčelové dvousložkové lepidlo na rychlé spojení ploch či opravy rozlomených a jinak poškozených dílů z materiálů: Tkaniny a potahované textilie, sklo, kovy (zejména chrom), sklolaminát, guma a vinyl. Vytváří čirý, pevný spoj odolný proti vlhkosti a větším vibracím.

Použití:

Před použitím musí být lepené plochy čisté a suché. Pro pevnější spojení zdrsněte povrchy brusným papírem. Otočte aplikátor tryskami vzhůru, odlomte zdvojené víčko, které pečlivě uschovejte a nechte uniknout vzduchové bubliny. Do vaničky, která je součástí obalu, vytlačte potřebné množství přípravku. Tahem nasajte do aplikátoru vzduch, očistěte trysky a nasaďte víčko.

Důkladně promíchejte obě složky - použijte mixační tyčinku, která je součástí výrobku a oddělí se při vytlačování lepidla. Jakmile jsou složky správně promíchány, modré zbarvení mizí. Je nezbytné ihned zahájit lepení, neboť směs tuhne během 60 sekund! Pro dokonalý účinek nechte spoj vytvrdnout 60minut. Odolává teplotám do 93°C Nevhodný pro lepení plastických hmot na bázi polyetylenu a polypropylenu.

 

Objem: 0,025 l