TOTAL Multis Complex S2A 18 kg

Doprava zdarma

Specifikace Total Multis Complex S2 A 20 l Popis produktu Semisyntetické víceúčelové plastické mazivo pro extrémní tlaky a vysoké teploty na bázi lithium komplex
POUŽITÍ:Víceúčelové EP mazivo...

Zobrazit podrobnější popis

Výrobce:Total
Kód:TT01101

do 48 hodin

6.292 Kč

Specifikace Total Multis Complex S2 A 20 l

Popis produktu

Semisyntetické víceúčelové plastické mazivo pro extrémní tlaky a vysoké teploty na bázi lithium komplex

POUŽITÍ:Víceúčelové EP mazivo pro středně náročné provozní podmínky. Univerzální použití.

MULTIS COMPLEX S2 A je semisyntetické plastické mazivo se zpevňovadlem lithium komplex, navržené pro různé aplikace při náročných provozních podmínkách, zejména pak v provozech při vysokých teplotách, kde je omezeno použití konvenčních lithných maziv.

MULTIS COMPLEX S2 A je originální víceúčelové plastické mazivo formulované pro mazání valivých a kluzných ložisek, ložisek kol, kloubů, podvozků a různých rázově zatížených vibračních mechanismů v dopravě, zemědělství, stavebnictví apod.

Vhodné jako univerzální EP plastické mazivo pro průmyslové aplikace, které vyžadují konzistentní třídu NLGI 2, mazivo odolné vůři zvýšeným teplotám.

Při aplikaci je nutno se vždy vyhnout kontaminaci maziva s prachem a špínou. Upřednostňuje se používání pneumatických čerpadel a kartuší.

SPECIFIKACE:

  • ISO 6743-9 : L-XBEHB 2
  • DIN 51 502 : KP2P -25
  • VÝHODY:Široké aplikační možnosti. Mísitelné mazivo. Mechanická stabilita. Teplotní stabilita. Žádné škodlivé substance.

Díky moderní formulaci splňuje MULTIS COMPLEX S2 A mnoho provozních nároků. Může tak nahradit celou řadu maziv s možností racionalizace skladování a zjednodušení údržby.