Oleje KROON-OIL

Firma KROON OIL působí více jak 100 let na trhu v oblasti olejů a chemie. Všechny produkty jsou vyráběny výhradně v Holandsku a následně expedovány do celého světa, tudíž splňují mezinárodní specifikace všech hlavních výrobců automobilů. Kvalita je pro KROON OIL na prvním místě, jako i vliv olejů na životní prostředí. Firma KROON OIL obdržela od Holandského království ocenění červené koruny, toto dostávají firmy pouze ty nejlepší a nejdéle působící na trhu.

Výhody KROON OIL

Prémiová kvalita Velmi příznivá cena. Oleje splňují parametry OE Certifikované produkty. Oleje jsou dodávány i na trh OEM/OES. Dobrá dostupnost. Široká nabídka motorových a převodových olejů. Produkty i balení šetrné k životnímu prostředí.

Tip pro autoservisy (KROON OIL doporučuje)

Výhodné balení olejů i po 20L (Back in box)! Pravidelně měnit i převodový olej (zvyšuje životnost nejen automatické převodovky).

BACK IN BOX = BIB

Více než 50 produktů Kroon-Oil, které jsou již k dispozici v 20 litrové nádobě, jsou nyní k dispozici také v nové 20 litrové krabici Back-in-Box, je perfektní a šetrnější k životnímu prostředí, pro 20 litrovou nádobu a pro další formáty balení v budoucnosti. Back-In-Box je ideální při balení, přepravě a používání maziv.

Výhody balení Back in Box

Speciální kohoutek zajišťuje snadné dávkování bez rozlití, zabraňuje vniknutí vzduchu do obalu. Strategicky umístěné rukojeti usnadňují přenášení a používání krabice Flexibilní materiál umožňuje uživateli snadno vytlačit poslední kapku produktu z váčku, takže odpadá méně odpadu. Prázdné krabice se snáze a efektivněji stohují Krabice je vyrobena z pevného kartonu, je vodotěsná, téměř plně recyklovatelná a poskytuje optimální ochranu během přepravy. Vaky jsou zvláště vhodné pro skladování specifického typu tekutiny o 90% méně přepravního prostoru, který je vyžadován pro prázdné obaly. Třídění odpadu je snadné.

Prázdný obal 20 L sudu se skládá z 1100 gramů plastu, váček ve vaku váží pouze 116 gramů.

Nebyly nalezeny žádné položky