Liqui Moly 5153 500 ml

Novinka

Liqui Moly Pro Line Benzin System Reiniger
Specifikace Liqui Moly Pro-Line čistič benzínových systémů 500 ml Pro všechny karburátorové a vstřikovací systémy benzinových motorů.
Přidává se...

Zobrazit podrobnější popis

Výrobce:LIQUI MOLY
Kód:LM5153
EAN:4100420051531

skladem

Na prodejně: ano
Na expedičním skladu: ano

558 Kč

Liqui Moly Pro Line Benzin System Reiniger

Specifikace Liqui Moly Pro-Line čistič benzínových systémů 500 ml

Pro všechny karburátorové a vstřikovací systémy benzinových motorů.

Přidává se přímo do nádrže vozidla. Obsah dózy 500ml stačí maximálně pro 70L benzinu. Snižuje obsah oxidů uhlíku a dusíku ve výfukových plynech a optimalizuje jejich složení. Úspěšně byl testován podle mezinárodních norem CEC ve zkušebně emisí.Odstraňuje: potíže při studeném startování, nepravidelný volnoběh, špatné reakce motoru na přidání plynu, ztrátu výkonu, cukání motoru a vysoké hodnoty škodlivin ve výfukových plynech.

POPIS

Čistič benzinových vstřikovacích systémů je vysoce účinná kombinace čisticích a ochranných aditiv určená pro všechny benzinové vstřikovací systémy, jako např. K-, KE-, L-Jetronic a ostatní srovnatelné systémy vstřikování.

VLASTNOSTI

Umožňuje přesné dávkování paliva - zaručuje nízkou spotřebu paliva - zvyšuje provozní spolehlivost - odstraňuje karbon ze vstřikovacích ventilů a ze spalovacích prostorů - snižuje emise znečišťujících látek - čistí a chrání - optimalizuje hospodárnost použití paliva - čistí vstřikovací systém - zajišťuje přesné rozprašování paliva

OBLAST POUŽITÍ

Pro všechny benzinové vstřikovací systémy. Pro přidání do nádrže po opravách palivového systému nebo výměně palivového filtru.

ZPŮSOB POUŽITÍ

Pro přímé přidání do palivové nádrže. Preventivně při každé pravidelné prohlídce motoru, při opravách na palivovém systému a po každém čištění palivového systému přístrojem JetClean. Ke smíchání s palivem dojde samovolně. Obsah dózy 500 ml je určený maximálně do 70 l benzinu.