Dárkový set autokosmetiky Auto Finesse - Clay

Akce

Novinka

Velmi žádaná autokosmetika Auto Finesse v dárkovém balení potěší každého motoristu, který chce dopřát svému vozu maximální péči.

Zobrazit podrobnější popis

Výrobce:AUTO FINESSE
Kód:AF-SET-clay

skladem

Na prodejně: ne
Na expedičním skladu: ano

1.522 Kč

Auto Finesse Deluxe pack: Kompletní, cenově zvýhodněná sada určená k ošetření laku klejováním. Sada dodávaná v dárkové krabičce s vystýlkou a produkty dle vyobrazení.

Sada obsahuje:

Clay lubrikace Auto Finesse Glide Clay Bar Lube 500 ml:

Nedostatek správného "mazání" je jedna z příčin poškrábání laku během clay procesu. Toto je důvod, proč jsme u Auto Finesse vytvořili Glide clay bar lube. Jeho zvláštní směs pomáhá k zapouzdření kovových třísek, které se uvolňují při clay procesu. Umožní účině clay bar klouzat po povrchu vozidla. Tím se výrazně snižuje šance na poškrábání. Auto Finesse Glide byl formulován především pro práci ve spojení s Auto Finesse Clay Bar. Jeho zvláštní směs dlouhé životnosti maziva umožňuje clay bar klouzat po povrchu laku s lehkostí, jako dobře naolejované kuličkové ložisko. Jakmile budete hotovi s clay procesem, musí ručník z mikrovlákna sám klouzat po potrchu. V případě, že se mikrovláknový ručník někde zadrhne, odhalí Vám tím ještě kontaminované místo. Takto snadno odhalíte nedostatky a úspoříte čas, který můžete strávit u jiné detailingové fáze.

Měkký Clay Auto Finesse Detailing Clay Bar 200 g:

Velký 200 g clay z jemné, měkké hlíny, který je snadné používat bez jakéhokoliv poškození laku. Ostřílení profíci také ocení jeho soudržnost a účinnost. Detailing Clay Bar je ideální pro všechny typy barev, v kombinaci s Glide clay bar lube budete moci dosáhnout čistě hladkého povrchu s lehkostí. Tento produkt by měl být pravděpodobně jedním z prvních ve vaší detailingové výbavě. Jejich jemné mechanické akce umožňují, aby clay odstranil organické a anorganické lepené kontaminace bez použití jakékoliv chemikálie. Tato schopnost pomáhá obnovit lesk, který byl skryt znečištěním. Poté zlepšíte efektivitu všech dalších detailingových kroků. To je to, co dělá claying tak důležitým, a důvod, proč u Auto Finesse věnovali tolik energie do vývoje Auto Finesse Clay Bar. Auto Finesse Detailing Clay Bar je obrovská hrouda hlíny měkkého charakteru s efektivitou však středně tvrdého claye.

Auto Finesse Spray Air Freshener Parma Violets - vůně borůvek v rozprašovači:

Auto Finesse je známo svými sofistikovanými a designově propracovanými závěsnými vůněmi. Nyní přichází na řadu opravdu špička mezi vůněmi pocházející z UK. Představujeme nové, okamžité a dlouho trvající vůně v rozprašovači Spray Air Freshener. Spray Air Freshener přináší pohodlné a naprosto univerzální využití nejen v automobilu, ale také v kanceláři či domácnosti. Použitím nejen že zaznamenáte výraznou vůni borůvek, ale také potlačení případného zápachu.

 

 

 Z důvodu bezpečnosti přepravy budou položky baleny separátně, set si sestavíte sami do přiložené dárkové krabice.