Dárkový set autokosmetiky Auto Finesse - mytí

Akce

Novinka

Velmi žádaná autokosmetika Auto Finesse v dárkovém balení potěší každého motoristu, který chce dopřát svému vozu maximální péči.

Zobrazit podrobnější popis

Výrobce:AUTO FINESSE
Kód:AF-SET-myti

skladem

Na prodejně: ne
Na expedičním skladu: ano

1.111 Kč

Auto Finesse Deluxe pack: Kompletní, cenově zvýhodněná sada určená k omývání povrchů vozidel. Sada dodávaná v dárkové krabičce s vystýlkou a produkty dle vyobrazení.

Sada obsahuje:

Rukavice z mikrovlákna APA:

K čištění laku a chromu 
• Čistí a leští, za mokra i za sucha
• Třásně pohlcují nečistoty
• Hladká strana, leštěná, bez šmouh
• Vhodná také pro odstraňování prachu
• Lze prát až na 60 ° C

Technické detaily:
• Velikost (DxŠxV): přibližně 23 x 17 x 2 cm
• Materiál: mikrovlákno

PH neutrální odstraňovač hmyzu Auto Finesse Citrus Power Bug & Grime Remover 1000 ml:

Šetrný PH neutrální čistič vám umožní odstranit špínu a hmyz bez nutnosti drhnutí a tím narušení voskové či nano vrstvy. Je bezpečný pro použití na lak, sklo, plasty a další. Auto Finesse Citrus Power je ideálním přípravkem pro péči o ošetřený automobil v případě, kdy klasický autošampón prostě není dostatečně efektivní. Díky vysoké efektivitě je vhodný i pro čištění motorového prostoru a k odstranění mastnoty a v neposlední řadě k oživení vosku. Perfektní k odstranění soli po zimě. Tak jako všechny produkty Auto Finesse, tak i Citrus Power patří mezi profesionální produkty určené pro vyspělé detailery. Díky vysoké efektivitě a lehkosti aplikace ale s tímto přípravkem dosáhne skvělých výsledků i začínající uživatel.

Autošampon Auto Finesse Lather pH Neutral Car Shampoo 500 ml:

Bezpečné mytí autobilu je nejdůležitějším krokem pro detailery, což je důvod, proč u Auto Finesse strávili tolik času vyvojem tohoto pH neutrálního auto šamponu. Auto Finesse Lather je detailer autošampon s příjemnou vůní mandarinky. Obsahuje pH neutrální povrchově aktivní látky a vysoce koncentrovaná maziva. V kombinaci s dobrou mycí technikou získáte silný čisticí výkon bez nutnosti oplachování. To také znamená, že pěna autošamponu není v rozporu s vosky nebo sealanty, díky čemuž maximalizuje jejich výkon a životnost. Lather je koncentrát, který se aplikuje ve zředěné formuli. Lather neobsahuje žádné další lesk ovlivňující přísady. Doporučujeme k použití i oživení voskové vrstvy, nebo prodloužení její životnosti. Lather také může být použit jako mazivo pro Clay. Doporučené ředění 650:1 až 2000:1  Tak jako všechny produkty Auto Finesse, tak i Lather patří mezi profesionální produkty určené pro vyspělé detailery. Díky vysoké efektivitě a lehkosti aplikace ale s tímto přípravkem dosáhne skvělých výsledků i začínající uživatel.

Vůně do auta Auto Finesse Aroma Air Freshener Coconut - Kokos:

Originální Auto Finesse osvěžovač vzduchu, k zavěšení v interiéru. Lahodná vůně kokosu v kult old designu.

 

 

Z důvodu bezpečnosti přepravy budou položky baleny separátně, set si sestavíte sami do přiložené dárkové krabice.