Dárkový set autokosmetiky Auto Finesse - interiér

Akce

Velmi žádaná autokosmetika Auto Finesse v dárkovém balení potěší každého motoristu, který chce dopřát svému vozu maximální péči.

Zobrazit podrobnější popis

Výrobce:AUTO FINESSE
Kód:AF-SET-interier

skladem

Na prodejně: ne
Na expedičním skladu: ano

1.062 Kč

Auto Finesse Deluxe pack: Kompletní, cenově zvýhodněná sada určená k ošetření interiéru vozu. Sada dodávaná v dárkové krabičce s vystýlkou a produkty dle vyobrazení.

Sada obsahuje:

Interierový detailer Auto Finesse Spritz Interior Detail Spray 500ml:

Auto Finesse Spritz přichází na řadu, kdy si prostě chcete udržet automobil v interiéru ve stavu, v kterém opustil továrnu automobilky. Spritz je vhodný pro všechny povrchy interieru, Quick Detailer' je určen k čištění a je určen i pro ochranu interiéru, plastů a vinylu před UV zářením. Spritz je na vodní bázi a zanechává originální ne lesklý povrch. Spritz je nejrychlejší způsob, jak udržovat bez poskvrny čistý interiér! Je zcela bezpečný pro použití na všech plastových, vinylových, gumových, kovových i kožených částech. Šetrný je také ke všem typům dotykových a LCD obrazovek. Tak jako všechny produkty Auto Finesse, tak i Spritz patří mezi profesionální produkty určené pro vyspělé detailery. Díky vysoké efektivitě a lehkosti aplikace ale s tímto přípravkem dosáhne skvělých výsledků i začínající uživatel.

Čistič interiéru Auto Finesse Total Interior Cleaner 500 ml:

Skutečně specializovaný univerzální čistič Auto Finesse Total je přizpůsoben zvládnout vysoké požadavky. Ať už čistit plasty, vinyl, pryž, tkaniny, nebo koberec. Total je sofistikovaný málo pěnivý přípravek s aktivními látkami, které nezklamou. Nabízí vyváženou kombinaci bezpečnosti a čistící síly, které nelze nalézt při drsném způsobu čištění s víceúčelovým vysavačem. Total také obsahuje optické zjasňovače a kondicionéry. To umožňuje vyčištění a oživení i těch nejjemnějších a nejchoulostivějších částí interiéru. Čalounění tak můžete vyčistit bez strachu z vyblednutí. Tak jako všechny produkty Auto Finesse, tak i Total patří mezi profesionální produkty určené pro vyspělé detailery. Díky vysoké efektivitě a lehkosti aplikace ale s tímto přípravkem dosáhne skvělých výsledků i začínající uživatel.

Leštící mikrovláknová utěrka Auto Finesse Micro Tweed Towel:

Vynikající výkon v případě aplikace a leštění tvrdých vosků, kdy je o 50% účinější, než běžné mikrovláknové utěrky. Ideální například při aplikace přípravků Auto Finesse Temptation, Essence, Illusion, atd. Velikost 40x40 cm

Vůně do auta Auto Finesse Aroma Air Freshener Cherry - Višeň:

Originální Auto Finesse osvěžovač vzduchu, k zavěšení v interiéru. Lahodná vůně višně v kult old designu.

 

 

Z důvodu bezpečnosti přepravy budou položky baleny separátně, set si sestavíte sami do přiložené dárkové krabice.