Dárkový set autokosmetiky Auto Finesse - skla

Akce

Novinka

Velmi žádaná autokosmetika Auto Finesse v dárkovém balení potěší každého motoristu, který chce dopřát svému vozu maximální péči.

Zobrazit podrobnější popis

Výrobce:AUTO FINESSE
Kód:AF-SET-skla

skladem

Na prodejně: ne
Na expedičním skladu: ano

1.202 Kč

Auto Finesse Deluxe pack: Kompletní, cenově zvýhodněná sada určená k omývání skleněných ploch. Sada dodávaná v dárkové krabičce s vystýlkou a produkty dle vyobrazení.

Sada obsahuje:

Čistič oken Auto Finesse Crystal Glass Cleaner 500 ml:

Crystal je jemně vyvážená směs destilovaných rozpouštědel, která vykazuje výrazný pokrok oproti běžně dostupným čistícím prostředkům. Crystal nastavuje nový standard pro optickou jasnost. Jeho rychle působící báze alkoholické formule je bezpečná na všechny skleněné povrchy včetně zrcadel. Crystal může být dokonce použit, aby účinně vyčistil lehké polykarbonáty či akrylové okenní systémy používány v high-performance nebo u závodních vozidel. Tak jako všechny produkty Auto Finesse, tak i Crystal patří mezi profesionální produkty určené pro vyspělé detailery. Díky vysoké efektivitě a lehkosti aplikace ale s tímto přípravkem dosáhne skvělých výsledků i začínající uživatel.

Leštěnka na okna a chrom Auto Finesse Vision Glass Polish 500 ml:

Pokročilá leštěnka pro odstranění odolných skvrn ze skla a chromu. Aplikujte dvě kapky velikosti hrášku na mikrovláknový aplikátor a rovnoměrně rozneste na okno. Mikrovláknovým ručníkem pak lehce vyleštíte okna a chrom. Při použití se vyhněte plastům a gumovým částem vozu!

Utěrka na okna Auto Finesse Glass Waffle 40x60cm:

Mikrovláknová waflovitá utěrka na okna. Vhodné i pro otírání různě zahnutých částí interiéru.

Auto Finesse Microfiber Applicator mikrovláknový aplikátor:

Je vhodný k použití na všechny typy povrchů. Skvěle se hodí pro aplikaci leštěnek, vosků, čističů interiéru a dalších produktů. Tento aplikátor je zcela bezpečný pro použití na všech typech lakovaných povrchů, sklech, čalounění, vč. kůže, plastech, gumě a dalších materiálech. Průměr: 120 mm. Hloubka: 20 mm

 

Z důvodu bezpečnosti přepravy budou položky baleny separátně, set si sestavíte sami do přiložené dárkové krabice.