Dárkový set autokosmetiky Auto Finesse - leštění

Akce

Novinka

Velmi žádaná autokosmetika Auto Finesse v dárkovém balení potěší každého motoristu, který chce dopřát svému vozu maximální péči.

Zobrazit podrobnější popis

Výrobce:AUTO FINESSE
Kód:AF-SET-lesteni

skladem

Na prodejně: ne
Na expedičním skladu: ano

1.602 Kč

Auto Finesse Deluxe pack: Kompletní, cenově zvýhodněná sada určená k ošetření autolaků. Sada dodávaná v dárkové krabičce s vystýlkou a produkty dle vyobrazení.

Sada obsahuje:

Leštěnka s příměsí pravého carnaubského vosku Auto Finesse Tripple All In One Polish 500ml:

Auto Finesse Tripple je špička mezi leštěnkami, která dodá Vašemu laku hluboký lesk. Vhodná jak pro ruční, tak i strojní leštění! Tripple disponuje vysokými čistícími účinky a zkrývá drobné poškození laku. Díky přítomnosti carnaubského vosku nabízí vysokou životnost. Tripple odstraňuje oxidaci a kontaminaci pomocí čištících rozpouštěděl. Jemnou rafinací povrchu získáte vysoký lesk. Tripple zanechává ultra tenkou fólii, díky které zakryje drobné vady, a dále stanoví vrstvu T1 carnaubského vosku, která chrání povrch a udržuje lesk. Tripple funguje velmi rychle. Vytváří hluboký, vlhký, lesklý povrch. Jeho ultra-jemné brusné a snadné leštění je užitečné zejména na světlé, temperamentní typy barev. Tato leštěnka je vhodná pro odstraňování defektů laku, škrábánců, oxidace. Tak jako všechny produkty Auto Finesse, tak i Tripple patří mezi profesionální produkty určené pro vyspělé detailery. Díky vysoké efektivitě a lehkosti aplikace ale s tímto přípravkem dosáhne skvělých výsledků i začínající uživatel.

Krémový vosk na bázi syntetických polymerů - Auto Finesse Radiance Carnauba Creme 500 ml:

Auto Finesse Radiance je výsledkem několikaletého vývoje, který vrcholil na sklonku roku 2016, kdy se do oběhu dostala limitovaná edice "krémových" vosků s názvem Phenomenon (období Helloweenu). Auto Finesse je tak naprostým světovým unikátem, kdy v podobě limitované edice vypustí do světa produkt jen z důvodu zjištění postřehů koncových uživatelů. Prakticky jediným účelem vydání této limitované edice bylo totiž zjištění potřeb uživatelů, které byly následně zapracovány do finální podoby krémového vosku - Radiance. Radiance je tak vyspělejší evolucí, který je od své původní varianty obohacen podílem pravé brazilské T1 Karnauby. Tím je dosaženo výrazně atraktivnějšího finiše při zachování životnosti a lehkosti aplikace. Radiance v krémové formě je jasnou novinkou roku 2017. Nejmodernější vosk s technologií ''odpuzování vody'', s skvělými samočistícími účinky a exkluzivním finišem. Radiance je tak jediný karnaubský syntetický vosk, který poskytuje zvýšenou a dlouhotrvající ochranu. Díky krémové podobě nabízí nejjednodušší aplikaci a rozleštění, zároveň extrémní ochranu a hluboký zrcadlový lesk. Díky novému složení se vosk snadno nanáší i snadno stírá. Dokonalý vosk pro celoroční používání!

Mikrovláknový aplikátor Auto Finesse Polishing Pads:

Jemný a praktický aplikátor, který umožňuje efektivní leštění bez nulového rizika poškrábání (například nehty). Je ale zároveň vhodný pro šetrné čištění interiéru, sedaček jak látkových, tak kožených, palubní desky, apod. Rozměry: 140x90x50 mm

Leštící mikrovláknová utěrka Auto Finesse Micro Tweed Towel:

 

Vynikající výkon v případě aplikace a leštění tvrdých vosků, kdy je o 50% účinější, než běžné mikrovláknové utěrky. Ideální například při aplikace přípravků Auto Finesse Temptation, Essence, Illusion, atd. Velikost 40x40 cm

 

 

Z důvodu bezpečnosti přepravy budou položky baleny separátně, set si sestavíte sami do přiložené dárkové krabice.